Tarvitsemme uusia palokuntalaisia


Sammutusmiehiä

Sammutusmiehiä hälytysosastoon

Hälytys kajahtaa ilmoille. Sammutusauto syöksähtää pillit ulvoen keikalle. Savua näkyy jo horisontissa. Sinä istut mukana autossa, pukien sammutusvarusteita päälle, kohta päästään tositoimiin!

Tämä mielikuva voi olla totta, jos liityt joukkomme

Edellytämme normaalia terveyttä, Arvostamme BC ajokorttia

Savusukeltajia

Savusukeltajia hälytysosastoon

Joku on loukussa palavassa rakennuksessa, hänet on pelastettava. Puet paineilmalaitteen kasvoillesi ja syöksyt ovet murtaen palavaan taloon palastamaan sinne jäänyttä ihmistä

Vaatimuksena on että läpäiset lain vaatimat kuntotestit

Nuoriso-osastoon

palokuntanuoreksi

Harjoittelet palomiehen perustaitoja, osallistut pienille ja isoille leireille, osallistut erilaisiin kilpailuihin, vietät hauskoja hetkiä muiden kanssa.

Olet 10-17 vuotias

Nuorisojäseneltä vaadimme 10 vuoden iän, normaalin fyysisen kunnon ja terveyden sekä palokuntatoimintaan soveltuvan asenteen.

Palokuntanaiseksi

Naisosastoon

Lähdet antamaan ruokaa väsyneille ja nälkäisille miehille jotka ovat raataneet jo monta tuntia tehtävissään. Heistä tuntuu että tekemäsi ruoka on maailman parasta!

Naisosastossa osallistut hälytysmuonituksiin, palokunnan varainkeruuseen, nuorten leireille yms,

Yhdistystoimintaan

Osallistut yhdistyksen juoksevien asioiden hoitoon. Mahdollisesti voit jopa toimia hallituksessa päättämässä palokunnan asioista


Palokunta on kaikkien harrastus

Korson Vapaaehtoinen Palokunta tarvitsee sinua!

Mikäli mielenkiintosi vähänkin heräsi, mikset tulisi tutustumaan meihin paremmin?

Näet oikeasti miten hyvä harrastus palokuntatoiminta on. Näytämme ja kerromme mielellämme toimintaamme liittyviä asioita

Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia, mikäli haluat kysyä asioista. Yhteystietomme löydät "yhteystiedot" painikkeen takaa.